Dé specialist voor groepenkasten   
                  Installatie van ABB en Hager    

Over Ons

Oosterom Elektrotechniek is een gecertificeerd erkend Uneto VNI en Sei Elektrotechnisch installatiebureau met ervaren en bekwame medewerkers. Wij bieden een breed scala van diensten aan bedrijven, gemeentelijke instellingen en particulieren.


 

Oosterom Elektrotechniek is dé specialist op het gebied van advies en ontwerp tot aanleg en instandhouding van vrijwel alle elektrotechnische, branmeld, data en telefooninstallaties.


 

U verwacht van een elektrotechnisch installateur vakmanschap en kwaliteit. Daarom werkt Oosterom Elektrotechniek uitsluitend met gediplomeerde en ervaren medewerkers.


 

Naast het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties door onze vakbekwame medewerkers, kan Oosterom elektrotechniek ook adviseren in elektrotechnische mogelijkheden en toepassingen voor dit gehele vakgebied. Onze afdeling service en onderhoud zorgt er voor dat u een installatie wordt aangeboden welke voldoet aan de hoogst denkbare eisen.

 

 

Via ons online contactformulier kunt u eenvoudig en snel een offerte aanvragen of uw vraag stellen. Kijk op de onderstaande sites voor meer informatie en om onze inschrijving te controleren:

 


SEI erkend installateur Veiligheids Checklijst Aannemers Lid van Uneto-VNI